2016. február 19., péntek

Marrige~3~Cowboy Position


Sziasztok!Utolsó rész!
Nagyon remélem,hogy tetszett nektek ez a sztori és a következő vasárnap lesz....illetve van még a tarsolyomban egy,s más...;)
Jó olvasást!!
                                                        Always in your hearts,Niky


Louis szemszöge:

-Hazz!Mi van ha elkésünk? -másfél óránk volt odaérni és mi még lazán a zuhanyzóban álltunk s hagytam,hogy a forró víz mellett nedves puszikat nyomjon az így is sebes nyakamra,miközben hátulról ölelt,de jobb keze szinte rátapadt a farkamra már vagy két órája.
-Nyugi van,cukorfalat!Csak megvárják,míg odaérünk nem?Ha késünk,akkor sem lesz semmi,mert mi szabjuk a szabályokat!-nyelvével belemászott a fülembe s ki-be dugdosta,csak hogy ingereljen ennél jobban.Egy halk sóhajt engedtem meg magamnak,aztán rátettem kezem övére,hogy együtt verjük ki a farkam.Az elmúlt két órában háromszor élveztem el,ami eléggé megterhelte férfiasságom,de az az igazság,hogy ha Harry elégít ki,s nem csak a kezével,akkor bármennyit képes vagyok élvezni….na jó,talán az ötödik már húzós,de volt már rá példa,hogy egész nap az ágyban feküdtünk és csak élveztük egymást,addig,míg Harry olyan szinten kifacsart,hogy napokig lehetetlen lett az ülés.
-Akkor viszont tedd a dolgod,babycakes!-hátrafordultam hozzá és egy gyors csókot nyomtam a szájára,  de végül nem engedett és forró csókokkal lepett el,s farkamról nem szakította el hosszú ujjait.A meleg víz folyamatosan csurgott ránk,Harry haja így egyfolytában úgy nézett ki mint egy puli bundája,de Őt nem foglalkoztatta.Készségesen letérdelt hozzám és figyelmeztetés nélkül a hosszom felét kapta be,hogy aztán a heréim morzsolgassa és később lecsapjon rájuk is sebes,forró nyelvével.Szakadatlanul nyögtem,mert az efféle impulzusok ennyi kiszolgáltatottság után elég megterhelőek,főleg egy ilyen tapasztalt és szexuálisan túlfűtött vőlegénnyel az oldaladon.
-Oh,Hazz….ne fogazz,mert megőrülök!Már szinte állkapocs mintát lehetne venni a farkamról.-teli szájjal elmosolyodott és folytatta munkálatait egészen addig,míg már a lábaimban éreztem a görcsös fájdalmat…
-Gyere!-bökött fejével a kád felé.-Ott kényelmesebb lesz.Hatalmas káddal rendelkeztünk,s egy heves aktus után sem lett izomlázunk,mert egyátalán nem szűkösködünk.
-Többször nem tudom befogadni a farkad Hazz.Alig érzem a seggem.-nyavalyogtam,s éreztem,hogy minden lépésnél összehúzódik a nemrég eléggé kitágított lyukam.
-Ez sem lesz probléma…az enyém nagyon is rendben van és eléggé ki van éhezve…rád…-újból a nyakam kezdte el szívogatni én pedig az ő péniszét vettem kezelésbe,mert hiába volt már kőkemény,Harryt kemény fából-illetve kemény farokkal-faragták,ezért kell neki pár perc mire teljes harci díszben meredezik hosszú,finom és kívánatos hímvesszője.
Befeküdtem a kádba,s megengedtem egy kis meleg vizet,csak hogy ne a hideg kőnek dőljünk.Hazz velem szembe ült le,és amint kajánul rám vigyorgott-kezében a farkával,felém himbálóztatva azt-nem tétováztam,rácuppantam,mint kisgyerek a cumisüvegre.Egyik kezét szokás szerint a hajamba csúsztatta és úgy irányította fejemet,míg másik kezét a kád szélére helyezte.
Én utáltam fogazni,nem tudom miért,de furának tartottam világ életemben,hogy a fogammal sértsem fel Őt.Én inkább a mélytorok különböző stratégiáit sajátítottam el az évek során,s Harry kitűnő alanynak bizonyult.A rajongók fogalmam sincs honnan szerezték meg,mikor még Ő sem tudta pontosan,hogy mekkora mérettel rendelkezik,de nem tévedtek sokat.Huszonegy centijével imádott az ajkaim,illetve a záróizmaim közé férkőzni….sosem ellenkeztem,bár az elején voltak problémák,hiszen nem volt dolgom még ekkorával,de az idők során olyan gyakorlottságra tettünk szert,hogy talán még a pornósztárok is megirigyelnék néhány pozíciónkat.Harry nyúlánk teste annyira hajlékony,hogy embert meghazudtoló helyzetekben is képes akkorát élvezni,hogy alig tudom felnyalogatni vagy rólam vagy Őróla.
-Ha most nem hagyod abba,félek nem lesz erőm egy prosztatamasszáshoz,édesem.-erősen cuppanó hanggal váltam el tőle és még utoljára lenyalogattam róla a lefolyt nyálamat,mely a mélytorok következtében csepegett róla.Teljesen fekete szemekkel nézett rám,s néha-néha jobban szeretem ezt az énjét nézni,mint az aranyos,édes Hazza-t,aki még egy szerelmes pillantástól is képes elpirulni.Gyönyörű smaragdjait imádom,s sokat gondolkoztam már rajta,hogy vajon hogyan képes így elszíneződni a  vágytól és a kéjtől ennyire hirtelen.Ez örök rejtély marad,bár az Ő elmélete szerint az enyémek még szebbek,ahogy a kék szemeim teljesen kitölti az éjfekete pupillám.
-Lovagolj meg!-hátradőltem és megnyaltam ajkaim csak egy kis ingerlés képpen.
-Most olyan szívesen megbüntetnélek….az új bilincsemmel és a nagyobb méretű dildóimmal….-hevesen csókolt szájon,mire fejem nagyot koppant a kád szélében.-…de nem lehet…Mikorra gyógyul meg a hátsód?-mellbimbóimmal játszadozott,s a külső ingerektől alig tudtam a kérdésekre figyelni.
-Pár nap és jól leszek….de addig te leszel szétszaggatva!-a kis szekrényből kivettem az aranyszínű csomagolású óvszert…síkosítottat,így már azzal sem kellett foglalkozni.A kezébe adtam,hogy fürge ujjaival egy szempillantás alatt rágörgesse duzzadt hosszomra majd elhelyezkedjen és finoman engedjem magamra Őt.Derekára tettem a kezem,de félúton megállítottam.Régen nem jártam benne,szóval eléggé el lehet szokva…nem eshetek neki csak úgy.-Várj!Muszáj egy kicsit segítenem…nagyon fog fájni.-tiltakozni akart de ajkaimmal beléfojtottam a szavakat.-Fordulj meg!-kitaláltam valami újat,amit eddig még nem igen csináltunk,ezért most is elég furcsa tekintettel illetett,de tette amire kértem.-Tedd le a kezed és pucsíts!-finoman simogattam félgömbjeit,majd mikor már elég jónak találtam a helyzetet,széthúztam és ajkaimmal ánusza felé közeledtem.Akkorát sikkantott,hogy saját magát meghazudtolta…imádom  a szex közbeni hangját,ami olyan vékony,akár egy lányé.Ide-oda dobálta a fejét,és arca istentelen mennyiségű kéjről árulkodott,viszont tudtam,ha most vágódnék belé,felordítana fájdalmában.Nyelvemmel folyamatosan ingereltem bejáratát és ki-e dugdostam azt.Nyelvemhez egy ujjaim is hozzátettem,mire már éreztem magam körül a pulzálást.Két ujjnál megálltam,s meg sem vártam míg megszokja..hozzátettem a harmadikat is.-Sssh,baby.Maradj nyugton!Még mindig fájna.-morgott egyet.
-Nem,Lou..ahh!Most akarlak vagy megőrülök.-könyörgő hanglejtéséből tudtam,már valóban teljesen kész van.Visszafordítottam magamhoz és leszarva a furcsa szájízt,ami az iménti testrésztől származik,forrón megcsókoltam.
-Gyere,ugrálj meg!-egyik kezét a seggére tette,azzal széthúzva magát,míg másik kezével  farkát szorította,nehogy még eldurranjon idő előtt.Fokozatosan ereszkedett rám én pedig csak az arcát néztem.Semmiféle fájdalom jelét nem láttam rajta,ezért már most bebiztosítottam magamnak ezt a struktúrát…nyelvvel lehet a legjobban ellazítani valakit…én már csak tudom,Harry  folyamatosan ezzel ingerelt a legelején.Sőt,volt,hogy nem is volt szex,hanem csak úgy élvezhettem el,hogy nyelve elmerül bennem hátulról.
Egyre gyorsított a tempóján,s fel-le csüngött rajtam,míg farka is ezt az irányt követte.Nem tudtam szemem levenni róla..annyira vörös és duzzadt volt.Minden himbálózásnál egy kis adag nedv bukott ki fényes makkjából,s utálom,hogy ennyire kicsi a testem,mert ha nyúlánkabb lennék,talán még le is tudnám nyalni,úgy hogy benne mozgok.
-Már fáj…Lou!Kérlek,csinálj valamit..-eltorzult arccal könyörgően nézett rám s ráesett mellkasomra.Eldöntöttem a kád végébe,s felé helyezkedtem.
-Kapaszkodj a kád szélébe!-amint megértette,tette is amire kértem,s eszeveszett tempóban kezdtem benne mozogni.Annyira forró volt,teljesen kitöltöttem..mintha két Puzzle-darab lennénk,akit mindenhol egymásnak teremtettek.-Szeretlek,babycakes!-lehunyt szemeit összeszorította s folyamatos nyögéseivel volt tele a fürdőszoba.
-Éhn is…cukarfalat!-bicepszei meg-megrándultak a folyamatos mozgásomtól,s talán ez a pozíció vagy csak a körülmények tették,de Harry mindenféle előjel nélkül,hangtalanul olyat élvezett,hogy még én is lestem,hogyan képes ennyi ondót termelni.Ezt követően ordított fel,s úgy szorított alul,hogy úgy éreztem menten leszakad a farkam.Felsikoltottam és mozgásom lelassult,majd mielőtt még kilövelltem volna,kihúzódtam belőle,lehúztam a gumit,s a hasára élveztem,pont ahogyan Ő pár órával ezelőtt rám.Lapos nyelvvel takarítottam fel és addig csókoltam míg teljesen el nem tűnt a furcsa íz a számból.Na,ilyen az ha ki vagy facsarva….
-Szeretlek..nagyon szeretlek,vőlegényem!-bújtam hozzá,s leheletnyi puszikat adtam nyakára.Az övé kevésbé volt kiszívva,mint az enyém,de tettem ennek ellenkezőjéről.
-Én is…nagyon.Ma már a férjem leszel.-a mondata után jutott eszembe,hogy nekünk van még utána egy kis dolgunk.
-Te Hazz!Ugye tudod,hogy mi megyünk nászútra is!?-lepetten nézett rám,aztán rémület lett a szemében.
-Öhm,hová is?Én erről teljesen megfeledkeztem!-elrendezte farkát és mindenhova nézett csak rám nem…megzabálom.
-Erről én gondoskodtam….egyébként Kubába megyünk.-hatalmas örömöt láttam rajta,tudtam,hogy tetszeni fog neki.
-K-kubába?De honnan…?-megforgattam szemeim.
-Sok mindent tudok,amit nem mondtál el…egyébként ezt anyukád mondta.Én is imádom a helyet,ezért nem volt kérdéses,csak ide mehetünk.
-És….hány napot leszünk?-izgatottságát nem is tudta leplezni.Felnevettem és megcsókoltam…nem tudok betelni vele,pedig már olyan sok ideje együtt vagyunk,s nemhogy meguntuk volna egymást,csak még jobban szeretjük a másikat.
-Eddig két hét van lefoglalva,de ha még szeretnénk,maradhatunk ameddig csak akarunk.-feltápászkodtam,s gyorsan lemostam magamról az előbbi élvezeteinket.
-Nem tudom,hogyan lehetséges,de én napról napra egyre jobban szeretlek.-ellágyulva néztem rá.Imádom ha előjön a romantikus énje.
-Ezt én sem tudom,hogyan lehetséges,de én is hasonlóan érzek…-elképzeltem a jövőbeli énünket,s hirtelen babákat láttam…-Harry?-visszafordult kérdőn.-Babát szeretnék.-lesokkolva nézett rám,de aztán szája felfelé ívelt mígnem a karomba ugrott.
-Ezen gondolkoztam én is a napokban,csak nem tudtam,hogyan adagoljam be neked.Ah,kettőt szeretnék.Egy gyönyörű barnahajú,kékszemű kislányt aki kiköpött te lennél….és egy zöldszemű,szintén barnahajú fiút,aki örökli a sármomat.-felnevettem hülyeségén,de már láttam is őket magam előtt.
-Köszönöm,Hazz.-szerelmesen csókoltam meg,s utána már nem tudtunk sok időt elpazarolni,mert alig értünk be a templomba….de még hála a jó égnek időben…
Kicsit kínos volt a végigjárkálás…s szinte éreztem,hogy a nyakunkon lévő foltokat lesik.
Valahogy éreztem,hogy ez a nap,nem lesz egyszerű,de hogy mindenki késsen az esküvőről,ahhoz csak pofa kellett.Zayn és Niall elég csapzottan érkezett,s le se tagadhatták,hogy félórája estek ki az ágyból.Liam és Andy pedig olyan zavart volt végig,hogy ott is érezni lehetett a felgyülemlett feszültséget.

Végül sikerült minden ahogyan el lett tervezve,s könnyes szemekkel,örömittasan mondtuk ki a boldogító igent,ami életem egyik legmeghatározóbb pillanata volt,s mi a következő?Valószínűleg a gyermekeink születése lesz…de az már másik történet!

8 megjegyzés:

  1. Ahh, istenem, hogy ez mennyire tökéletes volt!..
    "Babát szeretnék." - ez annyira váratlan volt, de nagyon kellett. Annyira jó volt. Még mindig a hatása alatt vagyok...
    xxSophia ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OOOh,köszönöm.El sem hiszed mennyire örülök a véleményeidnek.Imádlak,komolyan.
      Sokszor olvasom át a megírt sztorikat és van olyan mikor én is meglepődök magamon...csodásak vagytok
      pussz,Niky

      Törlés
  2. Szia!
    Igen igen igen igen. Nem akarom, hogy vége legyen tovább tovább. Imádtam, de mikor nem.
    Puszi❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szioo!
      ennek a történetnek vége,de már írom a továbbiakat...te még a meglepit is tudod...mint mindig :D ;)
      pussz,Niky

      Törlés
  3. Puff, puff, puff! Meghaltam! Nem bírom! Ezek megöltek! Omg! Harry! Lou! Zayn! Niall! Liam! Andy! Jó, nincsenek értelmes gondolataim...
    Imádtam! Siess a kövivel!
    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D jujj de szeretem ahogy leírod a reakcióidat,bármilyen formában is vagyok mindig feldobod a hangulatom.
      Holnap új rész ;) !!!
      pussz,Niky

      Törlés